Аптека Алпи Фарм 9

ул.Божидар Аџија бр.3/1-6 - Кисела Вода
Аптека АЛПИ ФАРМ 9 се наоѓа во населба Кисела Вода. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.