Аптека Алпи Фарм 8

ул. Партизански одреди бр. 171 Б
Аптека АЛПИ ФАРМ 8 се наоѓа во населба Ѓорче Петров. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.