Аптека Алпи Фарм 7

ул.Страшо Ербапче бр.159
Аптека АЛПИ ФАРМ 7 се наоѓа во Кочани спроти градската болница. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.