Аптека Алпи Фарм 6

ул.Кеј на Револуција бр.5/2
Аптека АЛПИ ФАРМ 5 се наоѓа во центарот на Кочани. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.