Аптека Алпифарм 04

Ул. Железничка бр. 30А 1/1
Аптека АЛПИ ФАРМ 4 се наоѓа во населба Центар, на ул. Железничка бр. 30А 1/1. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.