Аптека Алпи Фарм 3

Радишанска 68
Аптека АЛПИ ФАРМ 3 се наоѓа во населба Радишани. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.