Аптека Алпифарм 02

Ул. Видео Смилевски Бато бр. 43
Аптека АЛПИ ФАРМ 2 се наоѓа во населба Аеродром, Ново Лисиче на ул. Бидео Смилевски Бато бр.43 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.