Аптека Алпи Фарм 14

С. Оризари
Аптека АЛПИ ФАРМ 14 се наоѓа во село Оризари. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.