Аптека Алпи Фарм 13

с. Крани
Аптека АЛПИ ФАРМ 13 се наоѓа во село Крани. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.