Аптека Алпифарм 12

ул.Јосиф Јосифовски бр.3 | Ресен
Аптека АЛПИ ФАРМ 12 се наоѓа во центарот на град Ресен. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.