Аптека Алпи Фарм 11

Ул.Наум Наумовски Борче бр.3
Аптека АЛПИ ФАРМ 9 се наоѓа во центарот на Виница. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.