Аптека Алпифарм 01

Ул. Втора Македонска Бригада бр. 9/2
Аптека АЛПИ ФАРМ 1 се наоѓа во Скопје Север на ул. Втора Македонска Бригада 9/2. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.