Аптека Фармед - Прилеп

Ул.Републиканска бр.53
Аптека Фармед се наоѓа во строгиот центар на Прилеп, на пешачката зона, близу Саат Кулата. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.

 

Како да се справите со низок крвен притисок | М-р. фарм. Марија Гаралоска

Иако можеби не е застрашувачкии безопасен сепак доколку е изразито низок може да предизвика здравствени проблеми. Ако дојде до појава на нелагодност тоа може да значи дека делови од телото не се снабдуваат со доволно крв.

Повеќе

Интервју со М-р. фарм. Марија Гаралоска

На почетокот на месец јули, при наша рутинска посета на аптеки во пелагонискиот регион, го посетивме градот под Mарковите кули. Таму поразговаравме со Марија Гаралоска, сопственичка на Аптека Фармед - Прилеп. Прочитајте што има Марија да каже на тема фармација, но и што таа препорачува во овие енормно топли денови. Целиот разговор Ви го пренесуваме во целост.

Повеќе