Аптека Хипократ - Пробиштип

Тодор Александров 1А
Аптека Хипократ се наоѓа на ул. Тодор Александров 1А, Пробиштип и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, опрема и помагала, козметика, бебе програма, ортопедски кломпи итн.

 

Како да се справите со низок крвен притисок - Мр. фарм. Фросина Мијалковска

Иако намалениот крвен притисок е состоја која можеби не е толку алармантна како хипертензијата (висок крвен притисок), сепак претставува состојба на која треба да и се придаде значење.

Повеќе