Аптека Биофарм - Штип

ул.Сутјеска бб Штип
Аптека Био Фарм се наоѓа во Штип. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.

 

Интервју со Дипл. Фармацевт Јулијана Златева

Деновиве при наша рутинска посета на аптеки во источниот регион од државата, ја посетивме аптека Биофарм - Штип. Таму поразговаравме со сопственичката Јулијана Златеа на повеќе теми поврзани со фармацијата.

Повеќе