Аптека Здравје - Кратово

Ул.Никола Тесла бр.4
Аптека Здравје е лоцирана на ул. Никола Тесла бр.4 во Кратово. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.