Аптека Вива 3 - с.Истибања, Виница

с. Истибања
Аптека Вива 3 се наоѓа во с. Истибања. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.