viva_mk

Ул. Маршал Тито бр.16
Аптека Вива 2 се наоѓа во Македонска Каменица на ул. Маршал Тито бр.16 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.