Аптека Вива - Македонска Каменица

Ул. Осоговска бр. 30
Аптека Вива се наоѓа во Македонска Каменица на ул. Осоговска бр.30 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.