Аптека Вита фарм

ул. Џон Кенеди бр.25
Аптека Вита Фарм се наоѓа во општина Чаир во Скопје. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.