Аптека Вера - Идадија

ул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.28
Аптека ВЕРА се наоѓа во центарот на Скопје во склоп на Поликлиника Идадија. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.