Аптека Вавилон - Куманово

Ул. Зелен Пазар бб
Аптека Ахилеа се наоѓа во Куманово на ул. Христијан Тодоровски Карпош бр. 34. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.