Аптека Валеријана - Делчево

ул. 4-ти Јули бр. 6
Аптека Валеријана е основана во 2006 година. Се наоѓа веднаш спроти здравствениот дом во Делчево. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.