Аптека Тина Фарм - Батинци

ул. 7 бр 132, с. Батинци, Скопје
Аптека Тина Фарм се наоѓа во с. Батинци, Скопје на улица 7 бр. 132. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.