Аптека Теријак

бул.Црвена Армија бр.20/2-1 | Ѓорче Петров
Аптека ТЕРИЈАК се наоѓа во општина Ѓорче Петорв, веднаш зад Поликлиника „Ѓорче Петров“. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.