Аптека Свети Врачи Кузман и Дамјан

ул. Дејан Војвода бр.2
Аптеката работи од 1992 год. и се наоѓа во непосредна близина на полициската станица.

Покрај комерцијалната услуга на лекови и фармавцевски производи има договор со ФЗОМ за издавање на лекови на рецепт и договор за ортопедски помагала и пелени за возрасни.