Аптека Снежана Фарм 1 - Струмица

ул. Панче Пешев бр.1
Аптека Снежана Фарм се наоѓа во центарот на Струмица. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.