Аптека Шик Здравје - Куманово

Ул. Доне Божинов бр.56
Аптека Шик Здравје се наоѓа во Куманово на ул. Доне Божинов бр.56. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.