Аптека Шифа - Врапчиште

с.Врапчиште
Аптека Шифа се наоѓа во село Врапчиште, Гостивар. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.