Аптека Ремедиум Лек - Скопје

ул.Бранислав Нушиќ Б.Б
Аптека РЕМЕДИУМ ЛЕК се наоѓа во Карпош 3 Скопје. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.