Аптека Прима Лек - Битола

Ул. Борис Кидрич бр.1
Аптека Прима - Лек се наоѓа во Битола на ул. Борис Кидрич бр.1 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.