Аптека Прима Фарм Плус - Гевгелија

ул. Маршал Тито бр. 244
Аптека Прима Фарм 2 е лоцирана на ул. Маршал Тито бр. 244 во Гевгелија и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.