Аптека П.Р. Фарм 2

ул.Сретко Крстески бр.3
Аптека П.Р ФАРМ 2 се наоѓа во Гостивар. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.