Аптека П.Р. Фарм

ул. Мајор Чеде Филиповски бр.242
Аптека П.Р ФАРМ 1 се наоѓа во Гостивар спроти на болницата. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.