Аптека Пентамедика

ул. Маршал Тито бр. 94
Аптека Пентамедика е основана од Mr.sc.pharm. Јетмир Исмаили, и е членка на групацијата PlusPharma Аптеки. Аптека Пентамедика располага со над 3000 видови на артикли (лекови, козметички препарати и ОТЦ препарати). Ние нудиме професионални услуги со квалификуван персонал. Мерење на крвен притисок, мерење на глукоза (шеќер) во крвта, и консултации за лабораторски анализи. Вашето здравје е нашиот приоритет.

www.pharmacypentamedika.mk