Аптека Панакс - Куманово

Ул. Сава Ковачевиќ бр. 54
Аптека Панакс се наоѓа на ул. Сава Ковачевиќ бр. 54 во Куманово и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, опрема и помагала, галенски производи, козметика, бебе програма, ортопедски кломпи итн.