Аптека Панакс Фарм - Јегуновце

ул.101 (ул. ДУБ) бр.1 влез 3 и 4
Аптека АЛПИ ФАРМ 12 се наоѓа на ул.101 (ул. ДУБ) бр.1 влез 3 и 4, општина Јегуновце и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.