Аптека Нова Фарм ММ 2

Ул. Слободан Митров Данко бр. 78 влез 1
Аптека Новафарм ММ2 од Гевгелија на ул. Слободан Митров Данко бр.78 влез1 располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.