Аптека Нита Фарм 2 - Струга

ул. ЈНА б.б
Аптека НИТА 2 лоцирана во строгиот центар на град Струга на пешачка зона туристичка. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.