Аптека Нинекс Фарм - Кичево

ул. Маршал Тито бр.20
Аптеката е основана во 2011 год. и се наоѓа спроти болницата во Кичево.

Покрај тоа што располага со лекови на рецепт и лекови без рецепт, има широк асортиман на медицинска козметика од реномирани производители, портфолио на познатата козметика VICHY, бебешка програма, ортопедски обувки, секаков вид на ортопедски помагала комерцијално и на товар на фондот, како и мантили и панталони.