Аптека Мери - Тетово

ул. Т.Циповски бр.50
Аптека Мери Тетово е основана во 1992 година и се наоѓа во близина на саат џамија.

Аптеката нуди козметички производи и широк асортиман на бебешка храна и козметика и
има склучено договор со ФЗОМ и издава лекови и ортопедски помагала на товар на Фондот.