Аптека Менти Фарм - Чегране

с.Чегране, Гостивар
Аптека Менти се наоѓа во село Чегране. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.