Аптека Мелиса - Крива Паланка

Ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 28-Д
Аптека Мелиса Центар се наоѓа во Крива Паланка на ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 28-Д. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.