Аптека Мелиса Центар - Крива Паланка

Ул. Борис Трајковски бр.2-А
Аптека Мелиса Центар се наоѓа во Крива Паланка на ул. Борис Трајковски бр. 2-А. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.