Аптека Мелиса Радовиш

ул.22 Октомври бр.2
Аптека МЕЛИСА се наоѓа во центарот на Радовиш. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.