Аптека Медикус - Радовиш

ул.Јавор б.б
Аптека МЕДИКУС се наоѓа во Радовиш. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.