Аптека Медико Поинт Фарм

ул.4-ти Јули бр.49
Аптека МЕДИКО ПОИНТ се наоѓа во општина Ѓорче Петорв. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.