Аптека Марк Фарм - Куманово

Ул.Доне Божинов 48
Аптека Марк Фарм е основана на 01.06.2004 година.
Има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување и врши набавка на сите лекови кои се на позитивната листа како и пелени за возрасни. Аптеката е постојано снабдена со лекови, помошни лековити средства, како и голем број медицински козметички линии наменети за деца и возрасни. Лоцирана е спроти автобуската станица во градот Куманово.