Аптека Маја Фарм - Охрид

ул.Булевар Туристичка бр.54 Охрид
Аптека Маја Фарм се наоѓа во Охрид на булевар "Туристичка", веднаш до Охридска банка. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.