Аптека М-М Фарм Тетово

ул. Благоја Тоска бр.35/1
Аптека М&M Фарм е основана во 2008 година и се наоѓа во близина на маркетот стара Тетовчанка. Богат асортиман на лекови и помошни лековити средства, а на пациентите им нуди можност за подигање на лекарства и преку фондот за здравство. Снабденост со лекови во секое време, секогаш блиску до своите потрошувачи, висока професионалност, струцност и експедитивност при услугата.
Широк асортиман на козметика (Eucerin, Loreal, Bioderma, Garnier
Бебески програми: Bebenova ,Bebebdor и Suavinex.